G1000Eindhoven gaan jullie ook naar het grote Duurzaamheidsdebat?

Eindhoven warmt op, ook voor de gemeenteraadsverkiezingen. Daarom is donderdagavond 8 maart Het Grote Eindhovense Duurzaamheidsdebat! Georganiseerd door:
Trefpunt Groen Eindhoven
Grootouders voor het Klimaat
Bibliotheek Eindhoven
Proeftuin040

Iedereen is van harte uitgenodigd om erbij te zijn!

Het is jouw kans om van de Eindhovense politiek te horen hoe ze tegen een van de belangrijkste onderwerpen van de toekomst aankijken: een duurzame ontwikkeling van onze stad. Wat staat er de komende vier jaar op de politieke agenda als het gaat om een duurzaam Eindhoven? Hoe kijkt de politiek aan tegen een klimaatneutral, groen, bereikbaar èn gezond Eindhoven? Je hoort het 8 maart in het CKE in Eindhoven!

We willen geen vaag en ver van m’n bed-debat
Daarom zijn we druk bezig met het ophalen van vragen, wensen en ideeën uit de stad die alles te maken hebben met een duurzaam Eindhoven. Houd DSE en deze website goed in de gaten.

Programma 8 maart
19.30 uur: Inloop met koffie en thee in het CKE (Pastoor Petersstraat 180)
19.45 uur: opening
20.00 uur: start debat
22.00 uur: netwerkborrel
Dagvoorzitter is wederom Annet Goltstein!

Entree is gratis. Wel graag even aanmelden!

Waarom een Duurzaamheidsdebat?
De boekdrukkunst is op drie verschillende plekken op de wereld tegelijk uitgevonden. Eigenlijk ging het hetzelfde met Het Grote Duurzaamheidsdebat. Door een mooie samenloop van omstandigheden kwamen we er achter dat we, nota bene op dezelfde datum, een politiek debat over duurzaamheid wilden organiseren.

Dus Grootouders voor het Klimaat en de organisatie van de Groen Cafés, Trefpunt Groen Eindhoven, Bibliotheek Eindhoven en Proeftuin040 hebben de handen ineen geslagen om een debat te organiseren.

Want we zijn erg benieuwd naar antwoorden op de volgende vragen: Wat willen de politieke partijen bereiken de komende vier jaar? Hoe staat het met de klimaatdoelstellingen? Is Eindhoven een klimaatbestendige stad? Wat zijn ze van plan met de bereikbare, maar ook gezonde stad? En last but not least: Hoe gaan ze om met duurzame initiatieven vanuit de stad?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *